Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни вже у Часовому Яру: яку частину міста зуміли захопити
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни вже у Часовому Яру: яку частину міста зуміли захопити

У 24 ОМБр розповіли, що відбувається у місті зараз

29 серпня 2024, 11:02
Поділіться публікацією:

Російські загарбницькі війська зараз контролюють приблизно 40% міста Годин Яр у Бахмутському районі Донецької області. Як повідомляє портал "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповів представник прес-служби 24 ОМБр ім. Короля Данила Андрій Полухін.

Росіяни вже у Часовому Яру: яку частину міста зуміли захопити

Бої за Часів Яр. Фото: з відкритих джерел

"Наразі ворог контролює всю частину міста, яка розташована до Каналу. Це приблизно 40% всього міста", — зазначив представник прес-служби.

За його словами, у разі повного захоплення населеного пункту росіяни зможуть отримати тактичну перевагу на висоті, розташованій над такими великими містами, як Костянтинівка, Дружківка, Краматорськ та логістичним шляхом між ними. Це буде "дуже небезпечна річ у плані розвитку їхнього успіху" щодо захоплення Донецької області у її адміністративних межах

"Наразі місто Годин Яр розбите. Ворог залишає один після себе слід, як при окупації Авдіївки та Бахмута. Це просто руїни. Ворог не вважає ці території своїми, він просто руйнує все, що знаходиться у нього на шляху, — підсумував захисник.

Читайте також на порталі "Коментарі" – росіяни атакують шаленими темпами: що відбувається у Костянтинівці під Покровськом.

Також видання "Коментарі" повідомляло – не лише серед західних політиків, експертів та широкого загалу точаться дискусії про те, як має закінчитися війна в Україні та що буде з українськими територіями, такі ж розмови йдуть і в Росії. Журналісти видання "Foreign Policy" поговорили з широким колом представників російської еліти та дізналися про їхні уявлення про війну і про те, як вона має закінчитися.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини