Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни вже готуються до завдання ударів по енергомережі України: у ГУР зробили заяву
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни вже готуються до завдання ударів по енергомережі України: у ГУР зробили заяву

В українській розвідці підкреслили, що Росія проводить розвідку енергооб'єктів України для завдання ударів

20 вересня 2023, 16:32 comments1855
Поділіться публікацією:

Противник активізував розвідку українських енергетичних об'єктів з метою подальших ударів. Українським захисникам добре відомі плани ворога, тож Сили оборони посилено готуються до таких дій окупантів. Як повідомляє портал "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповів представник ГУР Міноборони Андрій Юсов.

Росіяни вже готуються до завдання ударів по енергомережі України: у ГУР зробили заяву

Ракетний удар. Фото з відкритих джерел

В українській розвідці зазначили з огляду на те, що ворог проводить розвідувальні заходи з енергетичної інфраструктури, загроза повторення терористичних атак зростає в рази.

Андрій Юсов зазначив, що Україна посилено готується до такого сценарію. Він наголосив, що не доводиться сподіватися, що країна-агресор відмовиться від планів атакувати енергетику.

"І ми маємо серйозно до цього ставитися. Як пересічні громадяни з погляду підготовки до цього періоду і просто реагування на сигнали повітряної тривоги, так і, звичайно, Сили оборони. І така робота ведеться!" — Заявив представник ГУР.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Україна готується до захисту енергетичних об'єктів від можливої низки нових масованих ракетних ударів з боку Росії в осінньо-зимовий період. Крім того, санкційна група Макфола-Єрмака продовжує роботу над тим, щоб енергетичні санкції проти РФ посилювалися. Якими є прогнози щодо готовності України витримати черговий ракетний терор енергетичної системи – і самої завдати ударів по російській енергетиці за допомогою союзницьких санкцій? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – як Україна готується до захисту енергетичних об'єктів узимку: подробиці.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини