Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни виставили загороджувальні загони кадирівців: на якому напрямку
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни виставили загороджувальні загони кадирівців: на якому напрямку

Після зупинки наступу на Харківщині, росіяни намагаються втекти до РФ, проте Кадиров виставив загороджувальні загони своїх бійців на кордоні.

10 червня 2024, 14:20
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Росіяни на Харківському напрямку почало використовувати загороджувальні загони з кадирівців, щоб зупинити втечу російських солдатів. Про це розповів речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин в ефірі телемарафону "Єдині новини".

Росіяни виставили загороджувальні загони кадирівців: на якому напрямку

Кадирівці. Фото з відкритих джерел

Назар Волошин заявив, що через серйозні втрати на Харківщині частина росіян намагаються залишити зону бойових дій та тікає на територію Росії.

"Ворог дотримується тактики виставлення загороджувальних загонів, з числа особового складу цього підрозділу "Ахмат". Звичайно, будуть розміщені вони десь на кордонах або поблизу кордонів із північчю Харківщини", — розповів Волошин.

Речник ОСУВ "Хортиця" пояснює, що основна мета загороджувальних загонів – це стримання російських солдатів від втечі. Після початку наступу на Харківщину Україна змогла зупинити рух росіян, які на цьому напрямку мають значні втрати. Щоб їх компенсувати, вони переміщують підрозділи, поповнюють сили резервами з кількох російських угруповань неподалік кордону.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент Володимир Зеленський відреагував на інформацію Кадирова про захоплення російськими силами селища у Сумській області. За словами Зеленського це була пропагандистська операція, а село на Сумщині знаходиться під контролем України.

Також "Коментарі" писали про потужний удар України по російських військових об'єктах в Криму. В ніч на 10 червня Сили оборони завдали ракетного удару по трьох локаціях та знищили зенітно-ракетні комплекси С-300 та С-400 на території тимчасово окупованого півострова.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини