Головна Новини Суспільство Війна з Росією Україна потужно вдарила по Криму: у Генштабі розповіли деталі атаки
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна потужно вдарила по Криму: у Генштабі розповіли деталі атаки

Сили оборони України здійснили вдалий удар по російських військових об'єктах в Криму та знищила три установки ЗРК С-300/С-400.

10 червня 2024, 13:20
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

В ніч на 10 червня українські сили завдали удару по російських ракетних комплексах в тимчасово окупованому Криму. У Генштабі повідомили про знищення однієї установки С-400 та двох комплексів ЗРК С-300.

Україна потужно вдарила по Криму: у Генштабі розповіли деталі атаки

ЗРК С-400. Фото з відкритих джерел

Генеральний штаб ЗСУ у Facebook повідомив про потужний удар українських сил по території окупованого Криму. 

"Сьогодні вночі Сили оборони України завдали успішних ударів по одному зенітному ракетному дивізіону С-400 окупантів в районі Джанкоя, а також двох ворожих зенітних ракетних дивізіонах С-300 біля Чорноморського та Євпаторії", — йдеться у заяві Генштабу.

Крім того, після влучань по російських зенітних ракетних комплексах, в усіх трьох районах відбулась детонація боєприпасів до цих систем.

Також, у Генштабі вказали, що жодна з випущених ракет, які були націлені на військові об’єкти в Криму не були перехоплені “високоефективною” системою протиповітряної оборони росіян.

Як наслідок, після вдалої атаки українських ракетників по російських ЗРК С-300 та С-400, у Криму було зафіксовано припинення роботи радарних комплексів.

"Завдяки вдалій бойовій роботі Сил оборони, ППО російських загарбників в українському Криму зазнала суттєвих втрат.  Продовжуємо нищити ворога! Далі буде… Слава Україні!" — підсумували в Генштабі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що українські військові вперше завдали удару по російському винищувачу п'ятого покоління Су-57 на території РФ.

Також "Коментарі" писали про Байдена, який відповів на погрози Путіна щодо відправки американської зброї до України та ударів по Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини