Головна Новини Суспільство Війна з Росією Зеленський відреагував на інформацію про захоплення Росією села на Сумщині
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський відреагував на інформацію про захоплення Росією села на Сумщині

Реакція Зеленського на інформацію про захоплення росіянами села Рижівка.

10 червня 2024, 12:00
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський прокоментував заяви російських пропагандистів, які заявили, що армія РФ нібито захопила село Рижівка у Сумській області. За словами президента, росіяни хотіли організувати "операцію пропагандистського характеру".

Зеленський відреагував на інформацію про захоплення Росією села на Сумщині

Президент України Володимир Зеленський. Фото з відкритих джерел

Володимир Зеленський розповів, що отримав доповідь головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського щодо ситуації на всіх напрямках, зокрема і в Сумській області.

"Наші сили повністю контролюють ситуацію. Продовжується активність російських диверсійних груп. Їх знищують. І будуть знищувати. Що стосується села Рижівка, окупант спробував реалізувати там операцію пропагандистського характеру. Станом на ранок російський прапор у селі знищено, присутності окупанта немає", — повідомив президент України.

Також Зеленський зазначив, що на Харківщині тривають контрударні дії українських сил, а російська армія проводить передислокацію. За словами президента, найважча ситуація на Донеччині, де українські бійці роблять усе "для стабілізації та захисту позицій". На півдні України ситуація без змін, наразі там українські сили посилюють свої позиції.

Нагадаємо, що російські ЗМІ активно поширили інформацію про захоплення села Рижівка у Сумській області. Однак цю інформацію спростував голова Білопільської громади Юрій Зарко.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Центрі протидії дезінформації прокоментували заяви Кадирова щодо захоплення українського села на Сумщині, яке виявилось російською пропагандою.

Також "Коментарі" писали про Зеленського, який розповів про провал російської операції на одному з напрямків.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини