Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни випадково підірвали власний поїзд із технікою, ховаючись від HIMARS - розвідка
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни випадково підірвали власний поїзд із технікою, ховаючись від HIMARS - розвідка

Росіяни влаштували димову завісу, але боєприпаси несподівано почали детонувати

2 серпня 2022, 15:48 comments1232
Поділіться публікацією:

На залізничній станції "Каланчак" Херсонської області російські загарбники влаштували димову завісу та підірвали власний потяг із технікою та боєприпасами. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України.

Росіяни випадково підірвали власний поїзд із технікою, ховаючись від HIMARS - розвідка

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

Українській розвідці стало відомо, що російські військові успішно "демілітазували" власний потяг 31 липня. Того дня на "Каланчак" прибув ешелон із військовою технікою та боєприпасами для окупантів.   

У повідомленні йдеться, що спочатку росіяни почали розвантажувати ешелон, а щоб замаскуватися від РСЗВ HIMARS використовували сильне задимлення, але потім щось пішло не так. Через деякий час пролунав сильний вибух. У ГУР не встановили походження вибуху через сильне задимлення, яке влаштували росіяни.                                            

Відразу після вибуху потяг почав рух у бік анексованого Криму, а солдати, які розвантажували ешелон, розбіглися хтось куди.

Українські розвідники припускають, що вибух стався внаслідок необережного поводження з боєприпасами під час вивантаження або через пожежу, полум'я від якої поширилося і на боєприпаси.

Читайте також на порталі "Коментарі" – українці прожили 160 днів повномасштабного вторгнення . Експерти в ексклюзивному інтерв'ю розповіли, чому перелом у війні вже розпочався – які плани ЗСУ – що потрібно робити для якнайшвидшого завершення війни.

Також видання "Коментарі" повідомляло — зернова угода та смерть Вадатурського : як це може бути пов'язано — кому дісталося зерно "Нібулону".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/DIUkraine/1030
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини