Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни вдарили ракетою по Сумській області: дуже багато руйнувань
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни вдарили ракетою по Сумській області: дуже багато руйнувань

Після удару росіян по Сумській області пошкоджено 21 будинок, магазини, банк

10 грудня 2022, 12:00 comments1804
Поділіться публікацією:

Внаслідок ракетного удару РФ по Сумській області у п'ятницю ввечері пошкоджено 20 приватних та 1 багатоквартирний будинок, приміщення пожежної частини, виконавчої служби, відділення банку, магазини та автомобілі. Як передає видання "Коментарі", про це повідомив голова Сумської ОДА Дмитро Живицький у Telegram.

Росіяни вдарили ракетою по Сумській області: дуже багато руйнувань

Ракета С-300. Фото: з відкритих джерел

"Вчора ввечері, близько 21 години, Росія завдала ракетного удару по Великописарівській громаді. Ракета С-300 розірвалася в центрі населеного пункту та пошкодила 20 приватних будинків, багатоквартирний будинок, приміщення пожежної частини, виконавчої служби, відділення банку, 5 магазинів та автомобілі", – написав Дмитро Живицький.

Варто зазначити, що росіяни по Великописарівській громаді відкривають вогонь щодня, оскільки вона межує з територією РФ. 24 лютого під час початку повномасштабного вторгнення російських військ в Україну цей напрямок був одним із ключових, звідки рухалися російські війська, прориваючись на Київ.

Читайте також на порталі "Коментарі" — США дали згоду Україні на удари дронами по Росії, є лише одна умова – The Times.

Також видання "Коментарі" повідомляло – знову загострюється ситуація між Сербією та Косово. Понад 200 спецназівців Косова на броньованих автомобілях зайшли на територію муніципалітету Північна Митровиця, де більшість населення становлять серби. Вони пояснюють наявність необхідності забезпечення безпеки. Тим часом російська приватна військова компанія (ПВК) "Вагнер" оголосила у четвер про відкриття "культурного центру" у столиці Сербії Белграді. Як події можуть розвиватись далі? Що слід зробити Європі, щоб Балкани не спалахнули новою війною? Чи розуміє Захід, що практично у всіх конфліктах останнього часу простежується рука Кремля? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини