Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни вдарили по Київщині з дронів-камікадзе: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни вдарили по Київщині з дронів-камікадзе: подробиці

Окупант знову активно використовує дрони-камікадзе

13 жовтня 2022, 08:00 comments1447
Поділіться публікацією:

Російські війська вдарили по одній із громад Київської області, попередньо – атака дронів-камікадзе. Як повідомляє портал "Коментарі", про це у своєму Telegram повідомив голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба.

Росіяни вдарили по Київщині з дронів-камікадзе: подробиці

Дрони-камікадзе. Фото: з відкритих джерел

"Київщина! Маємо удари по одній із громад області. Попередньо – атака дронів-камікадзе. Рятувальники вже працюють", — повідомив він.

Кулеба також закликав залишатися в укриттях до відбою тривоги, не фіксувати попадання та не викладати фото та відео в мережі.

"Приліт" підтвердив і голова Макарівської громади Вадим Токар у Telegram. Він звернувся до всіх жителів Київської області, які є активними користувачами соцмережі – ні в якому разі не викладати фото та відео з місця завдання ударів, а якщо люди побачили таку інформацію в групах чи пабликах, то потрібно скаржитися на такі пости і вимагати негайно видалити їх.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у МВС розповіли, яку відповідь готує Україна під час спроби повторного вторгнення з Білорусі.

Також видання "Коментарі" повідомляло — на відеоконференції лідерів країн G7, яка терміново скликана після того, як РФ завдала масованих ракетних ударів по енергетичних об'єктах України, президент Володимир Зеленський закликав ізолювати РФ і покарати як за ці злодіяння, так і за анексію нових українських територій. Він також просив більше допомоги Україні, особливо щодо протиповітряної оборони. І висунув ідею про необхідність міжнародної місії на кордоні України та Білорусі – через постійну загрозу вторгнення з білоруської території. Які із закликів можуть бути почуті, а які ні – і чому? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини