Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни в Криму можуть звикати до повітряної тривози та «бавовни»: у ЗСУ зробили заяву
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни в Криму можуть звикати до повітряної тривози та «бавовни»: у ЗСУ зробили заяву

У ЗСУ натякнули, що курортного сезону у окупантів точно не буде

24 квітня 2023, 10:25 comments1014
Поділіться публікацією:

Громадяни РФ, які незаконно перебувають в українському Криму, вже можуть звикати до повітряної тривози і готуватися до "сезону бавовн". Як передає портал "Коментарі", про це, коментуючи вибух у Севастополі в ефірі загальнонаціонального телемарафону, заявила речник ОК "Південь" Наталія Гуменюк.

Росіяни в Криму можуть звикати до повітряної тривози та «бавовни»: у ЗСУ зробили заяву

Вибухи у Криму. Фото: з відкритих джерел

Також спікер висловилася про будівництво окопів на пляжах у західній частині Криму. На її думку, до пляжів у росіян просто не дійдуть. Тому що у ЗСУ своє бачення того, що відбувається, і Україна вважає, що "ігри в пісочок" настав час закінчувати.

Читайте також на порталі "Коментарі" – з початку квітня активізувалася тема Криму. Головне управління розвідки (ГУР) Міноборони України оприлюднило відкрите звернення до всіх непокорених жителів тимчасово окупованого РФ українського Криму, подякувавши за якісну співпрацю та наближення поразки окупантів. Радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк заявив, що за п'ять-сім місяців півострів може бути звільнений. Кабмін затвердив зміни у плані заходів щодо реалізації Стратегії деокупації та реінтеграції тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим та міста Севастополя. А окупанти риють у Криму окопи. Про що каже актуалізація теми деокупації Криму? Як ситуація може розвиватись далі? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Кремль активно шукає гроші для продовження війни. Вводять нові податки для іноземних компаній, які залишають країну-агресора, перенаправляють гроші на науку – на "стратегічні ініціативи" Путіна. При цьому станом на 17 квітня дефіцит бюджету Росії досягає 4,77 трильйона рублів (перевищуючи майже на 40% показник дефіциту, закладеного на весь рік). Про що говорить те, що відбувається? Якою є оцінка військових можливостей РФ, враховуючи навіть відкриті дані? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини