Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни сповна відчувають на собі злість Зеленського, - Пригожин
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни сповна відчувають на собі злість Зеленського, - Пригожин

Українські війська не відходять з Бахмуту, як сподівалися рашисти, і не збираються відступати

7 березня 2023, 17:27
Поділіться публікацією:

Засновник ПВК "Вагнер" Євген Пригожин заявив, що Сили оборони України продовжують запекло обороняти Бахмут, за місто тривають цілодобово важкі бої, пишуть "Коментарі" з посиланням на ВВС.

Росіяни сповна відчувають на собі злість Зеленського, - Пригожин

Українські війська не залишають Бахмут

Раніше військові експерти РФ висловлювали припущення, що головні українські частини планують організований вихід із Бахмута на інші рубежі оборони чи вже відходять, а замість них до міста заходять мобільні підрозділи сил спеціальних операцій ЗСУ, які мали б прикрити відведення основних частин і стримувати ще деякий час противника, не даючи взяти місто. За твердженням Пригожина, зараз у Бахмуті перебувають від 10 до 20 тисяч бійців ЗСУ.

"І вдень, і вночі йдуть важкі бої, але українці нікуди не тікають. Люди у Зеленського не закінчуються підкидають все нові й нові тисячі", — наводить ТАСС слова Пригожина, поширені його пресслужба.

Раніше за підсумками засідання ставки Верховного головнокомандувача України, де йшлося і про ситуацію в Бахмуті, ухвалено рішення на користь продовження оборонної операції і подальшого посилення позицій ЗСУ в місті. За словами Пригожина, російські сили в Бахмуті "злість Зеленського" відчувають "на собі сповна", боєприпаси та озброєння у ЗСУ не закінчуються.

Згідно з оцінками аналітиків НАТО, втрати російських військ і найманців, які штурмують Бахмут, становлять щонайменше 5:1 щодо українських; за словами інших військових експертів, це співвідношення може бути іще вищим.

Ще минулого тижня Пригожин заявляв, що його підрозділи практично захопили Бахмут, у понеділок він продовжив говорити те саме.

"Коментарі" також писали про те, що російська тактика класти своїх солдатів тисячами, скоро перестане працювати, і тоді Бахмут буде для російських окупантів гіршим ніж Сталінград для німців.

На шпальтах "Коментарів" йшлося і про прогнози Держдепу США щодо запеклих боїв на півдні та сході України ще деякий час, зазначаючи, що РФ зазнає там стратегічної поразки. Одним із символів цього вже став Бахмут, захист якого вирішило продовжувати найвище військово-політичне керівництво України.

Читайте також на порталі "Коментарі" — рашисти про українську оборону Бахмута: від "перемоги" до "зради".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини