Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни скаржаться на "українську атаку" на аеродром за 300 км від Москви
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни скаржаться на "українську атаку" на аеродром за 300 км від Москви

Російські чиновники кажуть, що атака була здійснена на військовий аеродром ЗС РФ 1-го класу на заході Калузької області, поблизу Смоленської області Росії. Відстань до Москви складає 303 км.

7 жовтня 2022, 17:44 comments1823
Поділіться публікацією:

У п'ятницю, 7 жовтня, військовий аеродром "Шайківка" нібито потрапив під атаку безпілотників. Він знаходиться за 300 кілометрів від Москви. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на сторінку губернатора Калузької області Владислава Шапші.

Росіяни скаржаться на "українську атаку" на аеродром за 300 км від Москви

У Росії заявили про "українську атаку" на аеродром за 300 км від Москви. Фото: Getty Images

"Сьогодні на військовому аеродромі "Шайківка" на території Калузької області стався вибух. Упав безпілотник, який, ймовірно, прилетів з боку кордону", — йдеться у повідомленні.

За словами губернатора, внаслідок обстрілу ніхто не постраждав, інфраструктура аеродрому та техніки не пошкоджено.                                          

Чиновник також додав на місце події вже прибула слідчо-оперативна група, яка займається встановленням причин та обставин події. При цьому, незважаючи на те, що висновків роботи оперативників ще немає, росіяни вже встановили, що винна в атаці Україна.                   

Читайте також на порталі "Коментарі" — Олексій Резніков розповів, хто у майбутньому представлятиме Росію на переговорах з Україною

Також видання "Коментарі" повідомляло – президент США Джо Байден заявив, що загроза президента Росії Володимира Путіна застосувати ядерну зброю у війні проти України є найсерйознішою з часів кубинської ракетної кризи. Він пояснив, що Путін "не жартує, коли говорить про потенційне використання тактичної ядерної зброї, біологічної чи хімічної зброї, тому що її збройні сили значно відстають". Як оцінюєте цю заяву і взагалі реакцію США на російське брязкання ядерною зброєю? Журналісти "Коментарів" із цим питанням звернулися до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини