Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни роблять пастки для мирних жителів. Вбити можуть загублені гаманці, телефони та навіть іграшки
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни роблять пастки для мирних жителів. Вбити можуть загублені гаманці, телефони та навіть іграшки

Росіяни продовжують тероризувати мирне населення України.

20 жовтня 2022, 22:51
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Російська армія не зупиняється на ракетних обстрілах житлових масивів та критичної інфраструктури. Як передає українська розвідка росіяни можуть влаштовувати пастки на тимчасово окупованих територіях, а потім звинувачувати українців цьому.

Росіяни роблять пастки для мирних жителів. Вбити можуть загублені гаманці, телефони та навіть іграшки

Росіяни роблять пастки для мирних жителів. Фото з відкритих джерел

20 жовтня Головне управління розвідки повідомило, що російські окупанти надсилають повідомлення жителям анексованих територій зі звинуваченнями українських спецслужб. Ніби українці планують здійснювати теракти проти мирного населення.

У повідомленні йдеться, що українські диверсанти закладають вибухівку у телефони, планшети, блокноти та гаманці і залишають їх на узбіччі чи в кущах.

ГУР вважає, що таке повідомлення є фейковим, адже насправді росіяни займаються дзеркальним відображенням реальних дій, тобто це окупанти закладають вибухівку і намагаються так викликати провокації у мирних мешканців.

Подібні повідомлення, що звинувачують Україну у провокаціях активно почали появлятись з квітня. На думку ГУР теракти сприяли б посиленню підтримки громадськості стосовно мобілізації.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російський експерт та консультант Шойгу в ефірі російського телебачення випадково озвучив, що влада забороняє називати дрони "Герань-2" іранськими. Цікаво, що Пєсков заявляв, що вся військова техніка в РФ тільки російського виробництва.

Також "Коментарі" писали про американську компанію Lockheed Martin, яка виробляє артилерійські установки HIMARS. Її генеральний директор оголосив, що збільшить виробництво ракетних установок до 96 одиниць. Раніше вдавалось виготовляти всього 60 HIMARS на рік.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/DIUkraine/1536
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини