Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни риють цілі підземні міста в Запорізькій області: до чого готується ворог
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни риють цілі підземні міста в Запорізькій області: до чого готується ворог

Підземні міста будуть використовувати не для захисту цивільного населення, а для російських військових

18 лютого 2023, 16:20 comments3361
Поділіться публікацією:

Російські загарбники готуються до утримання Мелітопольського району – будують кілька ліній оборони, підземні міста та бункери. Як повідомляє видання "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповів мер Мелітополя Іван Федоров.

Росіяни риють цілі підземні міста в Запорізькій області: до чого готується ворог

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

"Вони (Ред. — росіяни) готуються до оборони як Мелітополя, так і окупованої Мелітопольщини. Будуються величезні оборонні споруди. Вже збудували кілька ліній оборони від Василівки до Мелітополя, від Бердянська до Мелітополя. Навіть з боку Херсона почали будувати цілі підземні – заявив Іван Федоров.

При цьому градоначальник уточнив, що у селищі Новомиколаївка росіяни будують підземне місто: вони закопують у землю морські контейнери та намагаються там збудувати цілі бункери.

Федоров поінформував, що росіяни також закінчили перевірку всім бомбосховищ у Мелітополі. Всім комунальним службам було дано доручення провести в укриттях ремонти. При цьому такий крок – це не гуманні – для захисту цивільного населення, а для російських військових.

За словами Івана Федорова, що окупанти також накопичують сили та військових. На Запорізький напрямок завозяться не лише автобуси з "вагнерівцями", а й "кадировці".

Читайте також на порталі "Коментарі" — США та ЄС до роковин повномасштабної війни, розв'язаної Росією проти України, готують нові пакети санкцій. На жаль, вони, схоже, не включатимуть санкції проти ядерного сектора агресора, чого домагається Україна. Які перспективи санкційних ударів по агресору? Із чим їх важливо поєднувати? Видання "Коментарі" із цим питанням звернулося до експертів.

Раніше "Коментарі" писали – у Кремлі переживають через передачу Україні танків та ракет: подробиці Інституту вивчення війни (ISW).




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини