Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни прорвали оборону: BILD повідомив, де може обвалитися фронт
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни прорвали оборону: BILD повідомив, де може обвалитися фронт

За повідомленнями BILD, росіяни прорвали оборону Часового Яру

сьогодні, 12:50
Поділіться публікацією:

Російські загарбники не припиняють спроб окупувати Часів Яр на Донеччині. Як повідомляє портал "Коментарі", про це пише аналітик BILD Юліан Рьопке.

Росіяни прорвали оборону: BILD повідомив, де може обвалитися фронт

Війна в Україні. Фото: з відкритих джерел

Оглядач вважає, що росіянам все ж таки вдалося прорвати оборону міста.

Юліан Репке зазначає, що росіяни кілька місяців не могли перейти канал Сіверський Донець – Донбас на сході, проте у п'ятницю чеченський авангард форсував його та просунувся на 2,5 км на захід уздовж південної околиці Часового Яру.

"Після п'яти місяців запеклих боїв російська армія прорвала український фронт на південь від Часового Яру і поставила свій прапор на промисловій будівлі в 2,5 км за каналом. Видно російські солдати, які піднімаються на будівлю і готують там плацдарм", — написав Рєпці.

Аналітик пояснив, швидше за все, російські загарбницькі війська не просуватимуться далі на захід, а натомість повернуть на північ і наступатимуть на центр Часового Яру.                                                                      

Читайте також на порталі "Коментарі" — 20 жовтня російські загарбники окупували село Желане Друге у Покровському районі Донецької області. Про це йдеться у повідомленні моніторингового проекту "DeepState".

Аналітики також підтверджують, що російські військові просунулися у Вишневому Ізюмському районі Харківської області, Гірнику в Донецькій області, біля Ольгівки Курської області та Любимівки у Курській області.

Також видання "Коментарі" повідомляло – чи справді ми наближаємось до переговорів: про що говорять заяви Зеленського та Путіна.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини