Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни повідомили про влучення снаряда в штаб Пушиліна в Донецьку
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни повідомили про влучення снаряда в штаб Пушиліна в Донецьку

Пушилін після таких повідомлень оперативно записав відео, в якому розповів, що не постраждав

23 серпня 2022, 13:55 comments3564
Поділіться публікацією:

Окупаційна влада та російські пропагандисти заявили про пряме влучення снаряда в будівлю "адміністрації" ватажка так званої "ДНР" Дениса Пушиліна в центрі тимчасово окупованого Донецька. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє прокремлівське інформагентство "РІА Новини".

Росіяни повідомили про влучення снаряда в штаб Пушиліна в Донецьку

Потрапляння до штабу Пушилина. Фото: росЗМІ

Пропагандисти повідомляють, що після того, як у будівлю ватажка так званої "ДНР" потрапив снаряд, почалася сильна пожежа.

Водночас, російський "Інтерфакс" повідомляє з посиланням на джерела, що сам Пушилін цілий і неушкоджений, він внаслідок удару не постраждав і "перебуває в безпечному місці".

Сам неушкоджений голова бойовиків ДНР навіть написав відеозвернення на тлі пошкодженої будівлі.

Читайте також на порталі "Коментарі" — міністр закордонних справ Дмитро Кулеба повідомив, що перший етап "дипломатичної боротьби" за гарантії безпеки для України вже завершено. Наразі нібито триває друга фаза, в ході якої українські дипломати напрацьовують деталі гарантій безпеки. А глава Офісу президента Андрій Єрмак зазначив, що перші напрацювання вже майже готові, і наприкінці серпня планується презентувати "дуже потужний документ". Якими мають бути ці гарантії, щоб вони спрацювали? Наше видання із цим питанням звернулося до експертів.

Також раніше видання "Коментарі" повідомляло – під час свого звернення президент України Володимир Зеленський повідомив про готовність до другого саміту Кримської платформи. І наголосив, що цього року саміт, хоч і пройде онлайн, але буде ще потужнішим, ніж минулого, – і за складом учасників, і з тематики обговорень. Чи наблизило російське відкрите вторгнення повернення Криму до України? Яким бачиться найбільш реальне розв'язання кримського вузла? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ох

23 серпня 2022, 14:56

Пенис Душилин .


Новини