Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни повернулися на позиції на Херсонщині: подробиці від Генштабу
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни повернулися на позиції на Херсонщині: подробиці від Генштабу

Наталія Гуменюк розповіла, що після того, як окупанти повернулися на позиції, вони посилили обстріл у Херсонській області

16 червня 2023, 10:25 comments2701
Поділіться публікацією:

Російські війська повернулися на колишні позиції, підтоплені через підрив Каховської ГЕС. Саме тому Херсонська область знов під шквальним вогнем окупантів. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на спікера Сил оборони півдня України Наталію Гуменюк в ефірі загальнонаціонального телемарафону.

Росіяни повернулися на позиції на Херсонщині: подробиці від Генштабу

Обстріл Херсонщини. Фото: з відкритих джерел

"Російські військові починають повертатися на ті позиції, які відкрилися від великої води, та посилюють обстріли. Зокрема вночі на 16 червня їх було близько 40 в нашій зоні відповідальності. Для нічного періоду це досить висока інтенсивність", — заявила спікер Сил оборони півдня України.

Наталія Гуменюк додала, що росіяни повертають мінометні розрахунки на позиції. Ворог більше використовує важку артилерію та РСЗВ.

"Поява таких одиниць на тих позиціях, які були залишені ними, нами не залишається непоміченою. І за минулу добу ми відмінусували три великі гармати, які завдавали удару великими калібрами по правому березі", — зазначила вона.

Читайте також на порталі "Коментарі" — минуло вже більше тиждня із підриву греблі Каховської ГЕС. Глава українського МЗС Дмитро Кулеба запевняє, що майже два десятки країн підтримали українську державу, надали гуманітарну допомогу Україні. Розворушилися нарешті й міжнародні організації. Схоже, вибудовується консенсус щодо того, що до трагедії причетна російська окупаційна армія. Які висновки можна зробити, через тиждень після того, що сталося? Портал "Коментарі" із цим питанням звернувся до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – є добрі новини: Резніков розповів, що йому пообіцяли союзники за підсумками "Рамштайну".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

16 червня 2023, 09:40

Росіяни діють швидко методична та цілеспрямовано, не сподіваються на блицкриг. Вони вже не влаштовують шоу з попами коли їхня космічна ракета впала. Це наши корумповані, замість того щоб займатись військами почали влаштовувати шоу з православним сектанатом в надії, що майбутня перемога допоможе попам повернути їхню російську славу але Зло не допомогло, а тільки погіршило.


Новини