Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни посилили наступ у Бахмуті, - міноборони Британії
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни посилили наступ у Бахмуті, - міноборони Британії

Оборона Бахмуту триває

7 квітня 2023, 10:22
Поділіться публікацією:

Останніми днями наступ російських військ знову почав набирати обертів у районі Бахмута. Про це повідомляють "Коментарі" із посиланням на щоденне зведення міноборони Великобританії.

Росіяни посилили наступ у Бахмуті, - міноборони Британії

Оборона Бахмуту триває

З кінця березня 2023 року просування росіян практично не спостерігалося. Але зараз Росія досягла "подальших успіхів" і тепер з великою ймовірністю "просунулася в центр міста і захопила західний берег річки Бахмутка", зазначили в британській розвідці.

"Ключовий маршрут постачання України 0506 на захід від міста, ймовірно, перебуває під серйозною загрозою", — йдеться у звіті.

Російські регулярні сили, ймовірно, включаючи повітрянодесантні війська, посилили наступ. Крім того, Росія знову ефективніше використовує артилерію у цьому секторі, заявили в оборонному відомстві Великобританії. Існує реальна можливість того, що на місцевому рівні командувачі у складі приватної військової компанії "Вагнер" та російського Міноборони призупинили ворожнечу та покращили взаємодію, зазначають аналітики.

Водночас, український Генштаб повідомляє про "жорстокі бої" на Бахмутському напрямку.

"Ворог продовжує вести наступальні дії, намагається взяти під повний контроль місто Бахмут. Тут тривають жорстокі бої", — кажуть у Генштабі ЗСУ.

Тим часом Кремль формує спецпідрозділи "Шторм Z" . У соцмережі "злили" документи США та НАТО про підготовку наступу України . А Кремль мріє про ліквідацію Зеленського .

"Росія прагне політичної ліквідації нашого президента, тому що він усьому світу показав і довів, що є лідером нації, лідером країни. Росіян це точно не влаштовує", — зазначив секретар РНБО Данилов.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини