Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни посилили мінування під Енергодаром: чого побоюється ворог
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни посилили мінування під Енергодаром: чого побоюється ворог

Окупанти побоюються початку контрнаступу ЗСУ

11 квітня 2023, 17:20 comments1675
Поділіться публікацією:

Російські загарбники тепер мінують не лише берегову лінію та територію біля Запорізької АЕС, а й інші ділянки поблизу Енергодару. Противник розуміє, що рано чи пізно відбудеться контрнаступ ЗСУ. Тому остерігається цього. Як передає видання "Коментарі", про це в ефірі "5 каналу" заявив мера Енергодара Дмитро Орлов.

Росіяни посилили мінування під Енергодаром: чого побоюється ворог

Російські військові. Фото: з відкритих джерел

"Якщо до цього моменту заміновано було виключно берегову лінію та територію по периметру атомної станції, то зараз вони перейшли до мінування навколишніх сіл, лісосмуг, посадок. Вони бояться контрнаступу ЗСУ і намагаються себе убезпечити", — зазначив градоначальник.

При цьому Дмитро Орлов додав, що росіяни не тримають військової техніки в місті. Її переміщення фіксують у прилеглих селах та на атомній станції.                                                                              

Читайте також на порталі "Коментарі" — витік документів США: про що свідчить те, що тепер буде з контрнаступом ЗСУ.

Також видання "Коментарі" повідомляло – колишній командувач армією США в Європі Марк Гертлінг, говорячи про майбутній український контрнаступ, підкреслив, що легким воно точно не буде. Тим часом з'явилися супутникові знімки "суперокопа" (загальна довжина понад 70 км), викопаного російськими загарбниками на тимчасово окупованій частині Запорізької області. А російські пропагандисти щосили виють в ефірах з приводу того ж майбутнього контрнаступу ЗСУ та допомоги, яку ми отримуємо від Заходу. Про що говорить шквал такої інформації ? Журналісти "Коментарів" із цього питання звернулися до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини