Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни побоюються наступу ЗСУ на Маріуполь та Донецьк: як готуються
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни побоюються наступу ЗСУ на Маріуполь та Донецьк: як готуються

Окупанти зміцнюються вздовж траси Маріуполь – Донецьк

14 березня 2023, 10:40 comments1092
Поділіться публікацією:

Російські загарбники почали зміцнюватися вздовж траси Маріуполь – Донецьк у районі с. гранітний. Ворог посилено риє окопи, очікуючи, що ЗСУ будь-якої миті може піти в контратаку саме в цьому напрямі. Як передає видання "Коментарі", про це у себе в Telegram розповів радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

Росіяни побоюються наступу ЗСУ на Маріуполь та Донецьк: як готуються

Маріуполь. Фото: з відкритих джерел

"Окупанти почали зміцнюватися вздовж траси Маріуполь — Донецьк у районі с. Гранітне та біля віадука, що з'єднує траси з Донецька на Бердянськ та Маріуполь. Роють окопи посилено. Ручками. "Жодної паніки немає" тепер і в напрямку Донецька", — написав Андрющенко.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Маріуполь знову тремтить від вибухів: окупанти підняли в небо авіацію.

Також видання "Коментарі" повідомляло – російське керівництво активно шукає, на кого можна повісити провали у війні проти України, як виправдати величезні втрати у живій силі та техніці, а також провал у досягненні цілей війни. На думку аналітиків Інституту вивчення війни (ISW), Путін довіряє Міноборони РФ, а пригожинське ПВК "Вагнер" використав, щоб захистити свій режим від згубних наслідків мобілізації. Хто в результаті може опинитися в РФ "цапом-відбувайлом"? Журналісти "Коментарів" із цим питанням звернулися до експертів.

Раніше "Коментарі" писали – у четвер, 16 березня, російський диктатор Володимир Путін скликає олігархів. Ця зустріч стане першою вперше з 24 лютого 2022 року, коли Росія вторглася до України. Експерти розповіли виданню "Коментарі", чого очікувати від зустрічі путінського режиму із представниками провідних членів Російського союзу промисловців та підприємців (РСПП).




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини