Головна Новини Суспільство Війна з Росією Після двох поразок в Україні, російські підрозділи замінять "Вагнер" у Бахмуті - військовий ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Після двох поразок в Україні, російські підрозділи замінять "Вагнер" у Бахмуті - військовий ЗСУ

Військовий стверджує, що у Бахмут заходять російські війська, які воювали на півночі та півдні України.

31 травня 2023, 14:00
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Російські елітні десантні підрозділи, які захоплювали Київську та воювали в Херсонській області передислоковуються на схід України. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на соцмережі екс-командира полку АЗОВ і нинішнього майора ЗСУ Максима Жоріна.

Після двох поразок в Україні, російські підрозділи замінять "Вагнер" у Бахмуті - військовий ЗСУ

Український військовий Максим Жорін. Фото з відкритих джерел

Жорін стверджує, що на Бахмутський напрямок відправляють російські елітні підрозділи, які вже не вперше зустрічають українські військові. За словами майора ЗСУ, це ті самі підрозділи, що зробили жест "доброї волі" в Київські області, коли покинули територію України. Їх перекинули на південь України, звідки вони тікали після звільнення частини Херсонщини.

"Зараз підрозділ відновили, доукомплектували та відправили сюди. Чекаємо нової зустрічі, яка, сподіваюсь, буде для них вже останньою", — пише Максим Жорін.

Жорін повідомляє, що найманці з ПВК "Вагнер" відходять з Бахмута та "намагаються якомога швидше передати свої позиції". На думку українського військового причиною, таких дій вагнерівців є те, що через російські атаки у місті не залишилось нормальних позицій. Окрім того, на підступах до Бахмута бійці ЗСУ намагаються захопити висоти і таким чином закрити місто.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Інституту вивчення війни вказує на переміщення російських військ на сході України. Згідно з їх аналізом вагнерівці залишають Бахмут, а на їх місце прямують регулярні війська армії РФ.

Також "Коментарі" писали, що ПВК "Вагнер" проводить міжнародну кампанію в західних соцмережах Twitter і Facebook для залучення добровольців.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини