Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни очікували наступу на Херсонському напрямку: Данілов зробив заяву про підрив ГЕС
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни очікували наступу на Херсонському напрямку: Данілов зробив заяву про підрив ГЕС

Наслідки підриву Каховської дамби для громадян РФ будуть катастрофічними, попередив секретар РНБО

9 червня 2023, 10:35
Поділіться публікацією:

Російські окупанти висадили в повітря Каховську ГЕС для того, щоб українська армія не пішла в контрнаступ на Херсонському напрямку. Наслідки теракту, який влаштували росіяни для України, будуть дуже великі, а для громадян РФ – катастрофічні. Як передає видання "Коментарі", про це в ефірі "Українського радіо" заявив секретар РНБО Олексій Данілов.

Росіяни очікували наступу на Херсонському напрямку: Данілов зробив заяву про підрив ГЕС

Олексій Данілов. Фото: з відкритих джерел

Секретар РНБО зазначив, що відповідальність за підрив дамби нестимуть і ті, хто давав вказівку це зробити, і ті, хто виконав його.

"Передусім, росіяни це робили з військовою метою для того, щоб ми не пішли у контрнаступ саме на Херсонському напрямку. Хоча, я думаю, сьогодні можна чітко розуміти, що ми мали зовсім інші плани...", — заявив Олексій Данілов.

Зазначимо, підрив російськими окупантами Каховської ГЕС на лівобережній Херсонщині залишається темою дня, що найбільш обговорюється. Вже йде термінова евакуація, ситуація точно вплине на роботу Запорізької АЕС, а анексований Крим знову почне відчувати гостру нестачу води. Глава Офісу президента України Андрій Єрмак назвав те, що сталося екоцидом та черговим військовим злочином росіян, а глава держави Володимир Зеленський терміново зібрав Раду нацбезпеки та оборони. Експерти продовжують аналізувати подію для видання "Коментарі".

Читайте також на порталі "Коментарі" — підрив Каховської ГЕС: які наслідки для українського АПК та світового ринку продовольства.

Також видання "Коментарі" повідомляло – розслідування підриву Каховської ГЕС: чому Ердоган розкрив усі карти – як реагувати Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

9 червня 2023, 09:49

Мозок Медведєва досі шукає виправдань. Кожна ніч тривожна, совість не мовчіть. Зернових спекулянтів Вадатуцьких теж російська ракета вбила, але що це змінює, коли вони ділитися з Величним не хотіли? Корупованим забудовникам водосховища: судді депутати чиновники прокурори..., треба було не жадібнічати, а домовлятися з Хунтою. Тепер вода пішла, а вони у розбитого корита.


Новини