Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни обстріляли Херсон, а у Слов'янську – потужний вибух: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни обстріляли Херсон, а у Слов'янську – потужний вибух: подробиці

Росіяни обстріляли Херсон, троє людей загинули

11 березня 2023, 13:55 comments4115
Поділіться публікацією:

Російські загарбницькі війська сьогодні, 11 березня, обстріляли Херсон, через що загинули щонайменше троє людей. Тим часом у Слов'янську на Донеччині пролунав сильний вибух. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на голову Херсонської ОВ Олександра Прокудіна.

Росіяни обстріляли Херсон, а у Слов'янську – потужний вибух: подробиці

Обстріл Херсона Фото: з відкритих джерел

Як повідомив голова ОВА, Херсон сьогодні зранку під ворожим вогнем російської армії.

"Стало відомо, що на місці ворожого удару на Миколаївському шосе в Херсоні загинуло троє людей, двоє – поранено. Робота екстрених служб триває", — повідомив Прокудін.

Глава Херсонщини додав, що через влучення снаряда горить автомобіль, рятувальники, медики та поліцейські вже працюють на місці обстрілу.

Тим часом у пабликах повідомляють про потужний вибух у місті Слов'янськ Донецької області. Втім, офіційних коментарів щодо поточної ситуації у місті від влади не надходило.

Читайте також на порталі "Коментарі" — українські захисники активно готуються до контрнаступних операцій, активна фаза яких може розпочатися вже за два місяці. Про це в інтерв'ю виданню La Stampa заявив радник глави Офісу президента Михайло Подоляк.

Також видання "Коментарі" повідомляло – аналітики американського Інституту вивчення війни вважають, що РФ організувала масований ракетний удар по Україні 9 березня в рамках своєї пропаганди у російському суспільстві і щоб потішити росіян. А в Держдепі заявили, що США та союзники докладуть усіх зусиль, щоб такі ракетні удари РФ по Україні не стали нормою. При цьому подібні масовані атаки, на жаль, продовжуються вже давно. Чому Захід не поспішав дати Україні не лише ефективний щит, а й меч? Як ситуація може змінитися в найближчому майбутньому? Журналісти "Коментарів" із цими питаннями звернулися до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини