Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни наступають одразу на кілька населених пунктів: ЗСУ тримають удар
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни наступають одразу на кілька населених пунктів: ЗСУ тримають удар

На Бахмутському та Авдіївському напрямах противник основні зусилля зосереджує на веденні наступальних дій

7 грудня 2022, 09:10
Поділіться публікацією:

Минулої доби сили оборони України відбили атаки російських загарбників у районах 10 населених пунктів у Луганській та Донецькій областях. Як передає видання "Коментарі", про це Генштаб ЗСУ повідомляє у ранковому зведенні.

Росіяни наступають одразу на кілька населених пунктів: ЗСУ тримають удар

Війна в Україні. Фото: Міністерство оборони України

"За минулу добу підрозділи Сил оборони відбили атаки окупантів у районах населених пунктів Білогорівка Луганської області та Верхньокам'янське, Спірне, Яковлівка, Бахмут, Біла Гора, Курдюмівка, Новобахмутівка, Мар'їнка та Новомихайлівка Донецької області", — йдеться у повідомленні.

У зведенні йдеться, що на Лиманському, Бахмутському та Авдіївському напрямках супротивник зосереджує зусилля на веденні наступальних дій. На інших напрямках окупанти намагаються утримати тимчасово захоплені території, зосереджують зусилля на стримуванні дій підрозділів Сил оборони України, обладнають оборонні рубежі та позиції, ведуть розвідку.

Крім того, Росія не припиняє ракетного терору українського народу. Лише за вчора країна-агресор завдала по Україні 10 ракетних та 33 авіаційних ударів, здійснила 75 обстрілів із реактивних систем залпового вогню.

"Від російських ракет постраждали житлові будинки та інші цивільні об'єкти міст Краматорськ, Кривий Ріг, а також село Степове Запорізької області", — повідомляють у ЗСУ.

Читайте також на порталі "Коментарі" — чи виправдана "стеля" ціни на російську нафту – чому саме на такий крок пішов Європейський Союз.

Також видання "Коментарі" повідомляло – як і коли закінчиться російсько-українська війна: яким може бути світ. Експерти в ексклюзивному інтерв'ю зналися на ситуації.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини