Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни намагалися прорватися через кордон України – в якій області намагалися зайти
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни намагалися прорватися через кордон України – в якій області намагалися зайти

ДРГ окупантів намагалася прорватися у Сумській області

12 жовтня 2023, 09:17 comments2445
Поділіться публікацією:

Диверсійна розвідувальна група окупантів намагалася прорватися через кордон України на Сумщині та потрапити на об'єкт критичної інфраструктури. Отримавши відсіч, російські військові відійшли із втратами. Як повідомляє портал "Коментарі", таке повідомлення у себе Telegram-каналі опублікував командувач Об'єднаними силами ЗСУ генерал-лейтенант Сергій Наєв.

Росіяни намагалися прорватися через кордон України – в якій області намагалися зайти

Російська ДРГ зайшла до Сумської області. Фото: Getty Images

"Сьогодні опівночі в ході виконання завдань на спостережному посту, бійці бригади територіальної оборони, що виконують завдання в районі Сумської територіальної громади, було виявлено диверсійну розвідувальну групу противника з 8 чоловік", — повідомив Сергій Наєв.

Він уточнив, що російські диверсанти перетнули державний кордон України і намагалися прорватися до одного з об'єктів цивільної критичної інфраструктури. Українські захисники, побачивши просування сил противника, вдарили по непрошених гостей з мінометів та артилерії. Зазнавши бойових втрат диверсантам нічого іншого не залишилося, як відійти у бік державного кордону.

"Втрати серед українських військовослужбовців відсутні", – констатував Наєв.

Читайте також на порталі "Коментарі" — на тлі різкої активізації росіян на сході, особливо в районі Авдіївки, президент України Володимир Зеленський заявив, що настав завершальний період цієї війни. Також стало відомо, що Зеленський уперше взяв участь у засіданні формату "Рамштайн". Про що каже ескалація на російсько-українському фронті? Чи пов'язано це із загостренням на Близькому Сході? Чи слід чекати на проривні військові рішення від наших партнерів? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло — що задумали росіяни під Авдіївкою — чому активно наступають: в ISW розкрили деталі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини