Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни накопичують війська на одному з напрямів: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни накопичують війська на одному з напрямів: що відомо

Росіяни кидають у бій регулярні війська та найманців

13 липня 2023, 22:20
Поділіться публікацією:

Поблизу Лимано-Куп’янського напрямку, де загарбники  мають намір перехопити ініціативу, росіяни збирають потужне угруповання. Про це інформує речник Східного угруповання військ ЗСУ Сергій Череватий.

Росіяни накопичують війська на одному з напрямів: що відомо

Росіяни накопичують війська (фото з відкритих джерел)

"Противник там скупчує доволі потужне угруповування з Повітряно-десантних підрозділів, піхотних підрозділів. Також це як такі головні ударні підрозділи, а також як підсилення — це бойовий армійський резерв, територіальні війська, деякі ПВК невеликі типу "Ветерани" або штурмові роти "Шторм-Z", набрані з криміналу", —  розповідає представник ЗСУ.

За інформацією  речника Східного угрупування, в цей час  росіяни на цьому напрямку  вводять в бій регулярних  військових та найманців, ще  постійно  завдають ударів по наших позиціях артилерією. Лише  за минулу добу противник наніс  665 ударів.

Важливо те, зазначає представник  ЗСУ, що ситуація залишається під  контролем,   українські  захисники успішно відбиваються від загарбників. 

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Стрєлков прогнозує можливий новий "похід на Москву"Противник України Ігор Стрєлков, який представляє в РФ так званих "розсерджених патріотів", прокоментував усунення генштабом армії РФ від виконання своїх обов'язків командувача окупаційної  58 армії Івана Попова. Ця армія зараз протистоїть ЗСУ у Запорізькій області та зазнає тяжких втрат, зокрема від української артилерії. У новому конфлікті Стрєлков бачить можливість повторення подій заколоту Пригожина. 

Також "Коментарі" писали про те, що росіяни придумали, як красти ще більше українського зернаКраїна-агресор продовжує відкрито красти українське зерно з окупованих територій України. Так, у Кремлі навіть уже зайнялися "спрощенням" процесу крадіжки. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Сергій

13 липня 2023, 22:00

Це не урожай 2022 року. Хто ж тоді посіяв і зібрав урожай для російсько-фашистських Нацистів? Невже після звільнення території, у тих "російсько-виробничого населення" залишиться в користуванні Українська Земля???


Новини