Головна Новини Суспільство події Росіяни придумали, як красти ще більше українського зерна: деталі Міноборони
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни придумали, як красти ще більше українського зерна: деталі Міноборони

Заступник міністра Ганна Маляр розповіла, як Кремль "полегшив" викрадення українського зерна

13 липня 2023, 17:12
Поділіться публікацією:

Країна-агресор продовжує відкрито красти українське зерно з окупованих територій України. Так, у Кремлі навіть уже зайнялися "спрощенням" процесу крадіжки. Як передає портал "Коментарі", про це у Telegram повідомляє заступник міністра оборони Ганна Маляр.

Росіяни придумали, як красти ще більше українського зерна: деталі Міноборони

Зерно. Фото: з відкритих джерел

"Нині путінський режим створює умови для експорту сільськогосподарської продукції з тимчасово окупованих територій України за межі території РФ", — написала Ганна Маляр.

Для цього, за словами заступника міністра, росіяни приводять сільськогосподарську продукцію та діяльність сільгоспвиробників у відповідність до стандартів ветеринарного та фітосанітарного нагляду РФ.

Ганна Маляр підкреслює, у 21 столітті Росія поводиться, як справжній варвар. Минули роки, але методи росіян не змінилися. Вони захоплюють території та людей більш розвиненої держави, силою відбирають усі ресурси та залишають після себе розруху.

Читайте також на порталі "Коментарі" — сьогодні у розпорядженні агентства "Reuters" з'явилася інформація про те, що генсек ООН Антоніу Гутерріш виступив із пропозицією погодитися з умовами президента Росії Володимира Путіна та підключити підсанкційний Россільгоспбанк до системи SWIFT в обмін на продовження зернової угоди.

Також видання "Коментарі" повідомляло — Європейський Союз розглядає можливість піти на вимоги Москви і скасувати частину санкцій для "Россільгоспбанку" (що дозволить відновити РФ зв'язок з міжнародною фінансовою мережею Swift) для продовження зернової угоди. Як оцінюєте перспективи такого кроку та продовження Чорноморської (Стамбульської) угоди, термін дії якої спливає 17 липня? Чи варто йти на російський шантаж? Чи є шанс якось інакше продовжити домовленості? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/annamaliar/928
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини