Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни готуються до вирішальної битви за Авдіївку: що відбувається на фронті
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни готуються до вирішальної битви за Авдіївку: що відбувається на фронті

Росія стягнула під Авдіївку десятки тисяч резервів

25 січня 2024, 08:55
Поділіться публікацією:

Російські загарбницькі війська готуються до нової великої битви в районі Авдіївки. Окупанти зосередили там десятки тисяч резервів для нової атаки проти Сил оборони. Як повідомляє портал "Коментарі", про це в ефірі каналу "Еспресо" заявив офіцер "Легіону Свободи", майор МВС Максим Морозов.

Росіяни готуються до вирішальної битви за Авдіївку: що відбувається на фронті

Бої за Авдіївку. Фото з відкритих джерел

"Ворог застосовує спроби заїзду техніки, безпілотні літальні апарати у великих кількостях, розвідувальні апарати, які літають, типу "Орлан", "Зала" та "Ланцети". Окупанти ведуть підготовчу роботу до нової битви. По факту, вона вже почалася, із застосуванням величезної кількості КАБів", – заявив офіцер.

Він додав, що для штурму Авдіївки окупанти зібрали близько 40 тисяч резервів. Там з'явилися ув'язнені, підрозділи "Шторм-Z", "Шторм V".

"Також підійшов з нуля сформований танковий пункт окупантів, де помічені нові танки, які будуть брати участь у штурмі Авдіївки. Але Сили оборони готуються до цього штурм", – констатував Максим Морозов.

Читайте також на порталі "Коментарі" — широкомасштабне російське вторгнення в Україну, яке розпочалося 24 лютого 2022 року, триває вже понад 700 днів. Українські воїни та народ загалом демонструють чудеса мужності, але нам явно не вистачає підтримки. Секретар РНБО Олексій Данилов наголошує, що саме нерішучість міжнародних партнерів може завадити Україні здобути перемогу у війні з російським агресором, тому закликає їх виявити сміливість. Які висновки можна зробити на цьому етапі? Як ситуація може розвиватися в найближчому майбутньому? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло — що відбувається взимку на фронті: хто і в чому має перевагу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини