Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни готові, але є один нюанс: у ЗСУ розповіли, що заважає РФ розпочати третій штурм Авдіївки
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни готові, але є один нюанс: у ЗСУ розповіли, що заважає РФ розпочати третій штурм Авдіївки

Росіяни підготувалися до третьої хвилі штурмів Авдіївки, але погода не дозволяє

7 листопада 2023, 15:25 comments1442
Поділіться публікацією:

Російські загарбницькі війська, мабуть, закінчили підготовку до третьої хвилі штурму Авдіївки на Донеччині, але погодні умови не дають ворогові застосовувати техніку. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в ефірі загальнонаціонального телемарафону зробив начальник Авдіївської МВА Віталій Барабаш.

Росіяни готові, але є один нюанс: у ЗСУ розповіли, що заважає РФ розпочати третій штурм Авдіївки

Бої за Авдіївку. Фото з відкритих джерел

"Третя хвиля однозначно буде. Ворог перегруповувався після другої невдалої хвилі своїх штурмових дій. Підтягували вони резерви техніки та особового складу. Скоріш за все, вони вже готові до третьої хвилі, але погодні умови не дають їм застосовувати техніку, тому що майже тиждень падав рясний дощ, ґрунти дуже важкі, й техніка не їде по таких ґрунтах", — поінформував Барабаш.

Натомість, уточнив начальник Авдіївської МВА, російські штурми не припиняються ні вдень, ні вночі.

"Здебільшого, звісно, що більше уваги вони мають на північ від міста", — додав начальник МВА.

Читайте також на порталі "Коментарі" — на початок листопада ситуація на фронтах російсько-української війни залишається складною. У той час, як ЗСУ просуваються вперед на лівому березі Херсонської області, росіяни, не зважаючи на втрати, штурмують наші позиції в районі Куп'янська та Авдіївки. За даними британської розвідки, саме на цьому напрямі агресор зазнав найбільших втрат за 2023 рік. Проте спроби оточити місто, яке є потужним укріпрайоном, продовжуються. Експерти проаналізували для видання "Коментарі" військову ситуацію на даний момент.

Також видання "Коментарі" повідомляло – які подальші сценарії війни в Україні: що може вплинути на ситуацію.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини