Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни цинічно використовують українців. Ще один міжнародний злочин
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни цинічно використовують українців. Ще один міжнародний злочин

Російські військові на тимчасово окупованих територіях відправляють цивільних українців на мінні поля.

5 лютого 2023, 16:00
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Російська армія використовує цивільне населення на тимчасово окупованих територіях, щоб розчистити мінні поля і таким чином знайти проходи через них. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на сайт Центру національного супротиву, який був створений Силами спеціальних операцій ЗСУ.

Росіяни цинічно використовують українців. Ще один міжнародний злочин

Окупанти відправляють українців на мінні поля. Фото з відкритих джерел

В Запорізькій області були зафіксовані випадки, коли російські окупанти відправляють мешканців тимчасово окупованих територій до позицій українських військових через мінні поля.

Громадян України, які залишились на тимчасово окупованій території росіяни використовують для того, аби надіслати пропозицію ЗСУ про можливість забрати померлих українських солдатів, Проте, після того, як цивільні подолали мінне поле, військові РФ відмовляються вести перемовини.

"Людей посилають навмисно через мінні загородження, аби виявити можливі варіанти проходу через мінні загородження. Інформацію про маршрути отримують завдяки спостереженню за цивільним", — повідомляє Центр національного супротиву та додає, що це ще один міжнародний злочин Російської Федерації.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, що російська ракета з зенітної установки C-300 влучила по будинку в центрі Харкова. Відомо, що троє осіб отримали поранення різного ступеня, це одна жінка та двоє чоловіків, віком близько 50 років.

Також "Коментарі" писали про повстання російських солдатів на фронті. Росіяни не хочуть воювати, тому здаються в полон ЗСУ. Для цього Кремль відправив спеціальний загін, який має навести "порядок" в рядах російської армії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини