Головна Новини Суспільство Війна з Росією Повстання російських солдатів. Кремль відправив спецназ
commentss НОВИНИ Всі новини

Повстання російських солдатів. Кремль відправив спецназ

Для придушення протестів серед росіян, які хочуть здатись в український полон Кремль відправив спеціальний загін "СОБР".

5 лютого 2023, 07:50 comments12580
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

На тимчасово окуповані території України в Донецькій області прибув російський загін спеціального призначення. Головне завдання кремлівського спецназу – це придушення повстання серед солдатів в російській армії. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання Укрінформ.

Повстання російських солдатів. Кремль відправив спецназ

Російський загін спеціального призначення. Фото з відкритих джерел

Під час ефіру телемарафону "Єдині новини" речник Сил оборони Таврійського напрямку Олексій Дмитрашківський повідомив, що на тимчасово окуповані території Донеччини приїхав російський загін швидкого реагування "СОБР", що входить до складу Росгвардії. Мета спецзагону — зупинити повстання серед російських військових.

"На Донецькому напрямку стало відомо, що з російського боку під’їхав підрозділ "СОБР". Це пов’язано не зі штурмовими діями, а з поганим психологічним станом військ. Цей підрозділ прибув, щоб придушувати бунти", — повідомляє речник Сил оборони Таврійського напрямку.

Дмитрашківський зазначає, що поблизу Вугледара росіяни зазнали невдач, тому 10 з них вирішили здатись українським військовим. Російський спецзагін прибув, аби зменшити кількість солдатів РФ, які планують здатись в полон.

"Нещодавно в районі Вугледара морські піхотинці спробували штурмувати наші позиції, але зазнали невдачі. Після цього 10 осіб з цього підрозділу здалися у полон", — зазначає Дмитрашківський.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Криму український рух опору "Атеш" ліквідував двох важливих російських офіцерів Росгвардії.

Також "Коментарі" писали, що медійний "солдат Путіна" вказав нову ціль для російського вторгнення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини