Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни будують залізницю з Ростова до Криму: в Україні відреагували
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни будують залізницю з Ростова до Криму: в Україні відреагували

Запорізька ОВА спростовує фейк, що росіяни вже будують залізницю з Ростова до Криму

8 листопада 2023, 17:27
Поділіться публікацією:

Російські пропагандисти, як завжди, намагаються видавати бажане за дійсне. Саме тому є брехливою пропагандою заяви окупантів про початок будівництва залізниці, яка має з'єднувати Ростов-на-Дону з окупованим Кримом та пройде, зокрема, територією захопленої частини Запорізької області. Як передає портал "Коментарі", Запорізька ОВА спростувала ці заяви, зазначивши, що росіяни продовжують намагатися емоційно тиснути на українців.

Росіяни будують залізницю з Ростова до Криму: в Україні відреагували

Залізна дорога. Фото: з відкритих джерел

"Ворог зазвичай постійно повідомляє про такі маршрути або такі відновлення, точніше, цю колію. Знаємо, що є поки що це на папері, є підготовчі роботи. Але не більше того", — зазначили в Запорізькій ОВА.

Начальник Запорізької ОВА Юрій Малашко також розповів, що росіяни на запорізькому напрямі збільшують чисельність військовослужбовців та військової техніки.

Читайте також на порталі "Коментарі" — диверсії на російських залізницях з боку партизанського руху залишаються серйозною проблемою для путінського режиму. Про це повідомляє Міністерство оборони Великобританії у Twitter.

Також видання "Коментарі" повідомляло – позаду вже 620 днів широкомасштабного російського вторгнення в Україну. Окупанти готуються до нового масованого штурму Авдіївки, під час місяця атак на яку зазнали величезних втрат. Глава Міноборони України Рустем Умеров просить західних партнерів більше боєприпасів. Сторони обмінюються точковими ракетно-дроновими ударами, готуючись до масованих з настанням холодів. Що зараз можна сказати про ситуацію в російсько-українській війні і навколо неї? Які прогнози на найближче майбутнє? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини