Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни атакують шаленими темпами: що відбувається у Костянтинівці під Покровськом
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни атакують шаленими темпами: що відбувається у Костянтинівці під Покровськом

У Костянтинівці присутні українські десантники

28 серпня 2024, 09:20 comments1026
Поділіться публікацією:

Росіяни намагаються прорватися до села Костянтинівка Покровського району Донецької області. Бої ще продовжуються. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє моніторинговий проект Deep State.

Росіяни атакують шаленими темпами: що відбувається у Костянтинівці під Покровськом

Війна в Україні. Фото: з відкритих джерел

Аналітики відслідковують актуальну ситуацію на фронті, у Костянтинівці продовжує діяти українська десантура, хоч ворог тисне дуже сильно.

"З'явилося відео, як к*цапи принесли прапор на західні околиці. Ця акція закінчилася для них не дуже приємно, але медійний ефект великий вийшов. Хоча такими темпами село утримати довго буде нереально, на жаль", — зазначили аналітики.

Зазначимо, також аналітики Deep State повідомляли, що російські загарбницькі війська намагаються атакувати місто Вугледар Донецької області з флангів.

Аналітики відстежують актуальну ситуацію на фронті. У повідомленні йдеться, що останніми днями ворог активізувався на двох ділянках Вугледарського напрямку – на захід від Павлівки та біля Водяного.

"Мета цієї акції зрозуміла — обійти Вугледар і взяти його в кільце, тому що кількість невдалих спроб ворога штурмувати у фронт вимірюється вже сотнями разів", — пишуть аналітики.

Росіяни мети не досягли, але мають частковий успіх. Особисті бойові завдання росіян у тому районі уточнюються.

Читайте також на порталі "Коментарі" — військовий аналітик Олександр Коваленко повідомив, що на Покровському напрямку російські війська досягли критичного рубежу, де можна зупинити їхнє просування — залізничну лінію в Новогродівці. У своєму Telegram-каналі він зазначає, що наступним кроком окупантів можуть стати терикони шахти "Новогродівська", від яких до Покровська залишається лише 10 кілометрів прямою.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини