Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіянам поставили нове завдання у Луганській області, – Гайдай
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіянам поставили нове завдання у Луганській області, – Гайдай

Окупанти можуть хіба що "пригальмувати" ЗСУ

30 жовтня 2022, 12:20 comments1019
Поділіться публікацією:

Російське командування поставило завдання зупинити просування української армії у Луганській області. Як повідомляє видання "Коментарі", про це в ефірі FREEDOM заявив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

Росіянам поставили нове завдання у Луганській області, – Гайдай

Російські військові. Фото: з відкритих джерел

Глава Луганщини зазначив, що у Кремлі дуже добре розуміють, що не можна допустити, щоб ЗСУ захопили ділянку Кремінна-Сватове. Якщо це станеться, то це означатиме "крах" для окупантів усієї логістики в області.

"Якщо все мінується, то, напевно, завдання — зупинити просування. Тому що вони чудово розуміють, що якщо цю лінію оборони від Сватового до Кремінної вони провалять, тоді там вже прямий шлях на Старобільськ. Звідти контроль логістичних ланцюжків усієї Луганської області", – розповів Сергій Гайдай.

За словами голови Луганської ОВА, росіяни можуть хіба що "пригальмувати" ЗСУ. Так, на ділянці Кремінна-Сватове ворог минує береги річок, траси, дороги, підірвали невеликий міст. Російські війська регулярно обстрілюють Білогорівку у спробі промацати оборону ЗСУ, в районі Бахмута тривають найжорстокіші бої.

"Вони (Ред. – росіяни) годинами обстрілюють, бомбять певну територію, а потім намагаються відправляти туди 20-30 осіб, щоб вони промацували ситуацію, чи хтось залишився після обстрілу, чи можуть тримати оборону, чи є можливість там зачепитися", – розповів Гайдай про тактику супротивника.

Читайте також на порталі "Коментарі" — вихід із зернової угоди: яка справжня мета Кремля – чим має відзначити світ.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Україна провела з Росією ще один обмін полоненими: скільки бійців вдалося звільнити.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини