Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіян заспокоюють: потрібно ще півмільйона вояків, але "мобілізації не буде"
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіян заспокоюють: потрібно ще півмільйона вояків, але "мобілізації не буде"

Путінський режим всіляко намагається уникати теми загальної мобілізації в Росії

14 вересня 2023, 20:44
Поділіться публікацією:

Восени 2023 року нової хвилі мобілізації в Росії не буде, заявив заступник голови оборонного комітету Держдуми Юрій Швиткін. Про це повідомляють "Коментарі".

Росіян заспокоюють: потрібно ще півмільйона вояків, але "мобілізації не буде"

Влада РФ запевняє, що мобілізації не буде

Рашист запевняє росіян, що потреби російської армії в Україні повністю "закриють" контрактники.

"Не буде мобілізації. На сьогоднішній день мобілізація не передбачається — ні другий, ні третій етап, ні загальна. Всі ці накази, які нібито випускаються, мають фейковий характер. У жодному разі не можна на це піддаватися... Ще раз повторюю: на сьогодні мобілізація не передбачається", — заявив російський парламентарій.

Водночас він визнав, що окупанти сьогодні потребують поповнення своїх лав 500 тисячами солдатів. "Загалом армії потрібно до 500 тисяч контрактників", — заявив депутат-єдинорос.

Нагадаємо, що, як стало відомо, російським пропагандистам заборонили в ефірах порушувати і навіть згадувати тему мобілізації. Заборона стосується навіть лояльних до кремлівського режиму публікацій, оскільки найчастіше росіяни звикли мислити таким чином — якщо влада заперечує цей факт, то він, напевно, відбувся або відбудеться незабаром.

Тим часом, Куба дозволила своїм громадянам воювати проти України. "Острів Свободи" дозволив кубинцям воювати на боці Росії, але за однієї умови.

Український історик назвав одну із головних помилок Путіна у війні. Історик Сергій Плохий розповів, де помилився Путін, коли вирішив розпочати повномасштабну війну проти України.

А Маск, Цукерберг та Гейтс зустрілися у Вашингтоні: яка причина. Ілон Маск, Марк Цукерберг, Білл Гейтс та інші впливові представники впливових технологічних компаній зустрілись з американськими сенаторами на закритій зустрічі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини