Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія змінила тактику запуску ракет по Україні: які нові методи використовує ворог
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія змінила тактику запуску ракет по Україні: які нові методи використовує ворог

Російська армія почала запускати ракети по Україні з підводних човнів. Це зумовлено вдалими діями українських сил в акваторії Чорного моря.

10 квітня 2024, 14:45
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Через проблеми з російськими кораблями в Чорному морі, армія РФ запускає для ударів по Україні ракети з підводних човнів. Нову тактику запуску російських ракет зафіксували Військово-морські сили України.

Росія змінила тактику запуску ракет по Україні: які нові методи використовує ворог

Речник ВМС Дмитро Плетенчук. Фото з відкритих джерел

В ефірі "Радіо Свобода" речник ВМС Дмитро Плетенчук розповів, що українські сили вдало знищують російські кораблі в Чорному морі, тому росіяни шукають нові методи атакувати Україну.

"Жодних кораблів в морі немає, як і не було. Але вони шукають способи, як застосовувати носії крилатих ракет, і є верифікований випадок застосування підводного човна. Вони застосували підводний човен для запуску ракет", — розповів Плетенчук про запуск російської ракети, який стався 8 квітня.

За його словами це лише другий відомий випадок, коли росіяни запустили ракету з підводного човна за останні шість місяців.

"Це другий верифікований випадок фактично більше ніж за пів року. Шукають, як реалізовувати свій потенціал з огляду на небезпеки, які для них вже є в Чорному морі", — сказав Дмитро Плетенчук.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що камери українських дронів зафіксували модифікований російський "танк-черепаху", який мав захисти важку техніку РФ від безпілотників. Проте через кілька днів українські сили знищили дивний російський танк, який стояв в ангарі.

Також "Коментарі" писали про данського військового аналітика, який дав прогноз щодо того, чи зможе Росія під час літнього наступу дійти до Києва. За його словами, росіяни не прорвуть лінію оборони, адже не провели мобілізацію, а українські сили вдало захищають позиції.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини