Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія збільшила кількість ракетоносіїв у Чорному морі: чи є загроза ракетного удару
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія збільшила кількість ракетоносіїв у Чорному морі: чи є загроза ракетного удару

Загальний залп ворожих ракет, які можуть прилетіти з Чорного моря, становить 24 "Калібра".

4 березня 2023, 15:50 comments1191
Поділіться публікацією:

Російські загарбницькі війська збільшили кількість ракетоносіїв, що перебувають на бойовому чергуванні у Чорному морі до чотирьох. Загальний залп ракет складає 24 "Калібри". Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Оперативне командування "Південь".

Росія збільшила кількість ракетоносіїв у Чорному морі: чи є загроза ракетного удару

Корабель. Фото: GETTYIMAGES

"Ворог продовжує маневри корабельного угруповання в Чорному морі, у тому числі збільшуючи кількість ракетоносіїв. Станом на 13:00 на бойовому чергуванні зафіксовано вже 4 ракетоносія — 2 надводні і 2 підводні. Загальний залп ракет типу "Калібр" поки може досягати 24", – йдеться у повідомленні.

Крім того, військові зазначають, що вздовж лінії фронту фіксується збільшення розвідувальних БПЛА.

"Ми ефективно за ними відпрацьовуємо. За попередню добу знищено 3 таких на херсонському напрямі", — додають у повідомленні.

Варто уточнити, що до цього у першій половині дня фіксувалося корабельне угруповання, до складу якого входило менше ворожих ракетоносіїв у Чорному морі, йшлося про 3 носії крилатих ракет із залпом у 16 "Калібрів".

Читайте також на порталі "Коментарі" — Україна пережила тяжку зиму, витримавши чергові масовані ракетні атаки супротивника, а також удари дронами по об'єктах енергетики. Ми намагалися знаходити рішення на ці виклики. Не завжди виходило, але все ж таки – зима позаду, ми – встояли. Експерти розповіли виданню "Коментарі", які висновки слід зробити та як нам зміцнити енергетичний фронт.

Також видання "Коментарі" повідомляло – росіяни завдали ракетного удару по Харківщині: під завалами опинилися люди.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини