Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія засекретить вибухи у Криму: у розвідці назвали причину
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія засекретить вибухи у Криму: у розвідці назвали причину

У Кремлі бояться масової втечі людей із Криму

27 серпня 2022, 14:57 comments1309
Поділіться публікацією:

Окупаційна "адміністрація" Криму наказує засекречувати факти вибухів на військових об'єктах, оскільки все більше росіян намагаються виїхати з території півострова, зазначає Головне управління розвідки. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє ГУР у Телеграм.

Росія засекретить вибухи у Криму: у розвідці назвали причину

Вибух. Фото: з відкритих джерел

За інформацією української розвідки, заступник міністра оборони РФ Дмитро Булгаков видав наказ – улюблені шляхами не розкривати подробиці про вибухи на складах боєприпасів та військових об'єктах, які все частіше відбуваються на анексованому півострові. Російська верхівка побоюється, що дедалі більше мешканців Криму захоче покинути півострів та розпочнуться панічні настрої.

Окупанти навіть вигадали відмовки, які озвучуватимуть у разі виникнення питання у кримчан із приводу нових вибухів. У Міноборони РФ навідріз відмовлятиметься визнавати, що причина вибухів – атаки ЗСУ, чиновники розповідатимуть про недбалість певних посадових осіб, прізвища яких вже встановлені та які будуть притягнуті до відповідальності.                                                                                                                         

ГУР стало відомо, що вже тисячі жителів Криму мають намір залишати півострів. Причина – недавні вибухи на військових складах із боєприпасами окупантів. Люди побоюються, що на півострові може розпочатись справжня війна.

Читайте також на порталі "Коментарі" — європейські ціни на електроенергію б'ють рекорди: про що це говорить — чого чекати Україні.

Також видання "Коментарі" повідомляло – екс-командувач силами США в Європі розповів, як ЗСУ відкинути РФ на позиції до 24 лютого.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/DIUkraine/1205
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини