Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія замовила сотні безпілотників і ракет: хто виявився найближчим союзником Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія замовила сотні безпілотників і ракет: хто виявився найближчим союзником Путіна

Незважаючи на санкції та тиск Заходу, Іран продовжує підтримувати Росію у війні проти України.

7 грудня 2022, 15:00 comments4064
Поділіться публікацією:

Росія замовила в Ірану нову партію озброєння, зокрема сотні балістичних ракет та безпілотників. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє видання "Zeit", з посиланням на джерела в ООН.

Росія замовила сотні безпілотників і ракет: хто виявився найближчим союзником Путіна

Ракета. ФОТО: з відкритих джерел

"Ми знаємо, що Іран планує збільшити свої постачання безпілотних літальних апаратів і ракет до Росії у значних кількостях... Я не думаю, що вони ще відвантажені, але вони є в книгах замовлень", – заявив співрозмовник видання на умовах анонімності.

Зазначається, що уряд у Москві хоче протидіяти гострому дефіциту військових постачань. Задіяно кілька сотень снарядів та сотні безпілотників.

Варто зазначити, що начальник Головного управління розвідки Кирило Буданов розповів, що станом на початок грудня 2022 року Іран так і не поставив Росії жодної балістичної ракети. У американських ЗМІ з'явилися дані, що окупанти почали обстрілювати Україну ракетами, які виготовили влітку 2022 року.

Читайте також на порталі "Коментарі" — на Луганщині запеклі бої: окупанти підтягнули резерви – величезні втрати.

Також видання "Коментарі" повідомляло – президент України Володимир Зеленський виключив перепочинок у війні, попри все умовляння Росії розпочати мирні переговори.

Раніше "Коментарі" писали – топ-темного тижня залишаються удари по російських аеродромах. Атаку дроном авіабази "Енгельс" у Саратовській області деякі прирівнюють із потопленням флагманського крейсера "Москва". Крім того, були диверсії на аеродромах під Рязанню та в районі Курська. Не виключено, що РФ може тепер розосередити свої бомбардувальники, пише Reuters, наголошуючи на тому, що росіяни стали менш впевненими в тому, що десь безпечно. Чому такі атаки стали можливими? Що це говорить? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини