Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія відводить особовий склад із низки сіл Запорізької області: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія відводить особовий склад із низки сіл Запорізької області: подробиці

Росіяни відійшли від селищ Верхній Токмак та Чернігівка

31 липня 2022, 15:45 comments1366
Поділіться публікацією:

Російським командуванням було віддано наказ вивести особовий склад із території селищ Верхній Токмак та Чернігівка Запорізької області. Про це повідомляє видання "Коментарі", з посиланням на Головне управління розвідки.

Росія відводить особовий склад із низки сіл Запорізької області: подробиці

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

Українській розвідці стало відомо, що після ударів ЗСУ у ніч на 29 липня за місцем розташування сил загарбників поблизу селищ Верхній Токмак та Чернігівка Запорізької області, росіяни відвели особовий склад та техніку на інші позиції.

Також після прицільного вогню ЗСУ у росіян майже 40 300-х. Поранених доправили до шпиталю міста Пологи. З Чернігівки росіяни вивели практично весь склад.                                         

Поки що, як розповідають у ГУР, поблизу населеного пункту залишаються кілька блок-постів та не більше 100 окупантів. Інші загарбники разом з технікою розподілені по містах Токмак та Бердянськ. Саме там вони посіли опорні позиції.

У ГУР наголошують, що під час відходу росіяни намагаються створити враження, що війська проводять планову ротацію. Насправді ж, окупанти мають намір повністю покинути селище та розпочали мінування під'їзних доріг.

Читайте також на порталі "Коментарі" – у ГУР розповіли, скільки російських морпіхів відмовляються повертатися до України.

Також видання "Коментарі" повідомляло – видання "Коментарі" вирішило підготувати для читачів серпневий прогноз, поцікавившись у експертів, чого і чому чекаємо на внутрішньополітичному, зовнішньополітичному напрямках, а також на фронті? Аналітичні відповіді на ці запитання читайте у нашому матеріалі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/DIUkraine/1022
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини