Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія відреагувала на мирні пропозиції від президента Бразилії
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія відреагувала на мирні пропозиції від президента Бразилії

Міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров відреагував на мирний план президента Бразилії.

19 квітня 2023, 13:15 comments1518
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Керівник МЗС РФ Сергій Лавров оцінив мирну пропозицію президента Бразилії Лули да Сілви, яка має на меті припинити війну в Україні. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання CNN.

Росія відреагувала на мирні пропозиції від президента Бразилії

Очільник МЗС Росії Сергій Лавров. Фото з відкритих джерел

Бразильський лідер намагається стати посередником між Україною та Росією для закінчення війни. Нещодавно Лула да Сілва відвідав Китай, де обговорив війну в Україні та способи її вирішення. Україна та союзники критикують заяви президента Бразилії, адже він наголосив про потребу Києва відмовитись від Криму.

Ідеї, які пропонує президент Бразилії оцінили в Кремлі.

"Ми вітаємо позицію Китаю, і ми також провели переговори з Бразилією з цього приводу, і це дуже корисні пропозиції, оскільки вони можуть допомогти поділитися ідеями та допомогти розв'язати проблеми. Все це не є частиною правил Заходу", — говорить Сергій Лавров та додає, що Захід не приймає мирних пропозицій щодо повного входження Криму до РФ.

Нагадаймо, що минулого тижня президент Бразилії Лула да Сілва заявив, що США повинні перестати надсилати збою Україні, і почати вести мирні переговори. А також сказав, що війна в інтересах лише Зеленського і Путіна, тоді як інших лідерів цікавить мир.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що під тиском США президент Бразилії змінив свою думку щодо територіальної цілісності України.

Також "Коментарі" писали про секретну зброю, яку Росія використовує проти Starlink в Україні. Це стало відомо завдяки витоку конфіденційних матеріалів розвідки Сполучених Штатів. Наразі невідомо, чи вдалось російським службам заблокувати доступ до інтренету для українських військових.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини