Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія відкрила мінометний вогонь по Сумщині
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія відкрила мінометний вогонь по Сумщині

Російські війська продовжують хаотичний обстріл прикордоння

15 жовтня 2022, 11:25 comments1601
Поділіться публікацією:

Російські війська продовжують тримати в напрузі прикордонну Сумську область, щодня завдаючи хаотичних ударів по прикордонні. Так, вранці 15 жовтня окупанти обстріляли дві громади Сумської області. Країна-агресор відкрила вогонь із мінометів. Про це повідомляє видання "Коментарі", з посиланням на Telegram голови Сумської ОВА Дмитра Живицького.

Росія відкрила мінометний вогонь по Сумщині

Окупанти вранці відкрили мінометний вогонь на Сумщині. Фото: facebook.com/mod.mil.rus

"Ніч у Сумській області пройшла тихо. Але з 8:15 ранку росіяни розпочали мінометний обстріл Білопільської та Речківської громад. Подробиці скоро", — написав Дмитро Живицький.

Читайте також на порталі "Коментарі" — закрити небо та запровадити миротворців: які із закликів Володимира Зеленського можуть почути західні союзники України.                                                                 

Також видання "Коментарі" повідомляло – йде четвертий тиждень з моменту оголошення російським диктатором Путіним часткової мобілізації . На думку українського президента Володимира Зеленського, генерали РФ використовують мобілізованих росіян (так званих "чмобіків" – від "частково мобілізовані") як "гарматне м'ясо", тому не зацікавлені в їхній ґрунтовній військовій підготовці. Інститут вивчення війни (ISW) повідомляє, що новини про перші смерті погано підготовлених мобілізованих російських військовослужбовців в Україні викликали нову критику на адресу військового командування РФ. Які головні висновки можна зробити про раше-мобілізацію на даний момент? Як вона впливає на перебіг подій на фронті та ситуацію всередині країни-агресора? Журналісти "Коментарів" із цими питаннями звернулися до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини