Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія веде наступ з п’яти напрямків на сході України
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія веде наступ з п’яти напрямків на сході України

Збройні сили України продовжують відбивати російські наступи на сході, попри численні атаки противника.

10 лютого 2023, 12:46
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Генштаб ЗСУ повідомив, що російські військові продовжують вести наступальні дії в Донецькій, Луганській та Харківській області. Основні дії російських атак зосередженні на Куп’янському, Авдіївському, Новопавлівському, Лиманському та Бахмутському напрямках. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Facebook Генштабу ЗСУ.

Росія веде наступ з п’яти напрямків на сході України

Росіяни ведуть наступ в 5 напрямках. Фото з відкритих джерел

Як повідомляє Генштабу ЗСУ наступальні дії російських військ проходять у п'яти напрямках сходу України та зосереджені в районах Бахмута, Вугледара, Опитного, Мар'їнки, Авдіївки та Кремінної. Російські сили завдають удари авіацією по позиціях ЗСУ.

За минулу добу російська армія нанесла 52 авіаційні удари та ще 6 ракетних, окрім того, два з них були по цивільних будинкам на Донеччині. Також цивільна структура постраждала від обстрілів систем залпового вогню, яких було здійснено 63 в Херсонській та Донецькій області.

Генштаб повідомляє, що в напрямку Лимана та Куп'янська під вогнем опинились такі населені пункти як Піщане, Торське, Стельмахівка, Діброва, Куп'янськ та інші.

В напрямку Бахмута, росіяни обстріляли Спірне, Миколаївку, Торецьк, Веселе, Берестове, Бахмут та інші населені пункти.

На Авдіївському та Новопавлівському напрямках під танковий ворожий вогонь та обстріли з мінометів потрапили Вугледар, Кам'янка, Нескучне, Золота Нива, Водяне. 

Інститут вивчення війни США, неодноразово повідомляв, що Росія саме з Луганської та Донецької області планує почати масштабний наступ. Також про наступ, який набирає оберти свідчить висока кількість ліквідованих російських солдатів, яка збільшилась в останні дні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що військові аналітики порахували скільки танків втратила Україна та Росія у війні.

Також "Коментарі" писали про розвідку Японії, яка повідомила, скільки генералів РФ було ліквідовано в Україні.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини