Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія вдарила «Ураганами» по багатоповерхівці на Донеччині: багато загиблих (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія вдарила «Ураганами» по багатоповерхівці на Донеччині: багато загиблих (ФОТО)

Понад 30 осіб можуть бути під завалами багатоповерхівки у Донецькій області, обстріляної РФ

10 липня 2022, 09:45
Поділіться публікацією:

Російські окупанти продовжують використовувати тактику випаленої землі, масово наступаючи на Донбасі. Так, Москва вдарила по Донеччині. Ворог атакував Годин Яр ракетами з "Ураганів". Вже відомо, що під завалами багатоквартирного будинку опинилися щонайменше 30 осіб, серед них є 9-річна дитина. Підтверджено інформацію про як мінімум шість загиблих. Як передає видання "Коментарі", інформацію про наслідки удару оприлюднив у телеграм глава Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

Росія вдарила «Ураганами» по багатоповерхівці на Донеччині: багато загиблих (ФОТО)

Донбас. Фото: ДСНС

Глава Донецької ОВА зазначив, що 30 осіб під завалами – це ще умовна кількість, бо людей може бути набагато більше. У ці хвилини рятівники роблять все можливе, щоб оперативно розібрати завали та надати допомогу людям.

Повідомляється, що після атаки рашистів найбільше постраждала 5-поверхівка у Годинному Яру. У будинку повністю знищено два під'їзди.

"На місці працюють рятувальники — вони намагаються врятувати тих, хто опинився під завалами. За словами місцевих жителів, там найімовірніше щонайменше 34 особи, у тому числі 9-річна дитина", — написав Кириленко.

Рятувальники продовжують розбирати завали, операція продовжується. Вони вже зуміли встановити контакт із двома мешканцями будинку, які опинилися під завалами. На поверхню з-під завалів вже дістали тіла 6 загиблих, ще 5 людей поранено.

Читайте на порталі "Коментарі" — на скільки затягнеться війна в Україні: експерти дали свій прогноз , проаналізувавши заяву міністра Олексія Резнікова.

Також видання "Коментарі" повідомляло — у США назвали область, яку Кремль має намір анексувати після захоплення Донбасу та півдня.

Росія вдарила «Ураганами» по багатоповерхівці на Донеччині: багато загиблих (ФОТО) - фото 2

Росія вдарила «Ураганами» по багатоповерхівці на Донеччині: багато загиблих (ФОТО) - фото 3

Росія вдарила «Ураганами» по багатоповерхівці на Донеччині: багато загиблих (ФОТО) - фото 4

Росія вдарила «Ураганами» по багатоповерхівці на Донеччині: багато загиблих (ФОТО) - фото 5



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини