Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія вдарила ракетою КНДР по Київські області: Зеленський відреагував
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія вдарила ракетою КНДР по Київські області: Зеленський відреагував

Володимир Зеленський прокоментував ракетний удар Росії 11 серпня, під час якого було вбито маленького хлопчика та його батька.

11 серпня 2024, 13:20
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Президент України Володимир Зеленський відреагував на ракетний удар Росії по київській області. За словами президента, Росія використала для атаки ракету Північної Кореї, яка вбила цивільних в Україні.

Росія вдарила ракетою КНДР по Київські області: Зеленський відреагував

Президент України Володимир Зеленський. Фото з відкритих джерел

Володимир Зеленський розповів, що російська атака в ніч на 11 серпня вбила двох людей – 4-річного хлопчика та його батька. Ще кілька людей постраждали від нападу РФ, зокрема 12-річний хлопчик. За словами Зеленського, Росія могла використати для атаки ракету з КНДР.

"За попередньою інформацією, росіяни застосували північнокорейську ракету, і це був черговий свідомий терористичний удар проти України. Піротехніки продовжують працювати, щоб встановити точні дані щодо цієї ракети", — сказав Зеленський.

Зеленський розповів, що лише цього тижня Росія вдарила по Україні понад 30 ракетами, а також використала близько 800 керованих авіабомб.

"Росіяни не мають жодних географічних обмежень на застосування такої зброї – із перших днів повномасштабної війни вся територія нашої держави під загрозою постійних ударів", — додав президент.

За його словами, Україна потребує не лише повітряного щита для захисту від російського терору, але й зняття обмежень від партнерів, щоб завдавати ударів по військових об’єктах на території Росії.

Раніше портал "Коментарі" повідомляли про українського журналіста Віталія Портникова, який назвав дві основні цілі з якими Путін їздив до Північної Кореї для зустрічі з лідером КНДР Кім Чен Ином.

Також "Коментарі" писали про найбільш ризиковане рішення Зеленського під час війни в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини