Головна Новини Суспільство Війна з Росією Портников назвав дві цілі, за якими Путін їздив до Північної Кореї
commentss НОВИНИ Всі новини

Портников назвав дві цілі, за якими Путін їздив до Північної Кореї

Путін поїхав до Росії, щоб розпочати нову війну в Азії, а також отримати людей для окупованих територій в Україні, вважає Портников.

30 червня 2024, 11:00
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Український журналіст Віталій Портников заявив, що Путін міг здійснити візит до КНДР, щоб вмовити Кім Чен Ина почати конфлікт з Південною Кореєю. Іншою метою російського диктатора стало б відправлення північнокорейських військових на окуповані території України.

Портников назвав дві цілі, за якими Путін їздив до Північної Кореї

Російський диктатор Володимир Путін та лідер КНДР Кім Чен Ин. Фото з відкритих джерел

Віталій Портников в ефірі телеканалу "Еспресо" розповів про дві цілі російського диктатора Володимира Путіна у поїздці до КНДР.

"Путін міг їздити до Північної Кореї з двома цілями. Перша ціль – спровокувати Кім Чен Ина на якусь війну з Південною Кореєю, може, гібридну, але з постійним підтриманням напруженості. Це абсолютно реальна річ. А друга ціль, теж абсолютно реальна, — Путін міг домовлятися, щоб якась частина північнокорейських військових потрапила на окуповану територію України", — сказав Портников.

За словами Портникова, Північна Корея торгує своїми громадянами як рабами і може відправляти їх у інші країни для роботи за малу плату, а більшість коштів буде отримувати керівництво КНДР.

"Ці військові, які будуть надіслані до України, якщо це взагалі відбудеться, то їх ніхто не буде питати. Але Кім Чен Ин за це може отримати гроші від Росії. Він зрозумів, що може отримувати, скажімо так, грубі гроші, які не є альтернативою, а доповненням до тих грошей, які дає Китай Північній Кореї", — говорить Портников.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про у Кремлі прокоментували інформацію про відправлення військ КНДР на окуповані території України.

Також "Коментарі" писали про те, що Китай стурбований зближенням Росії та Північної Кореї, що може викликати нестабільність в азійському регіоні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини