Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія вдарила по енергооб'єктах: Міненерго назвало шість областей, які атакував ворог
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія вдарила по енергооб'єктах: Міненерго назвало шість областей, які атакував ворог

По всій країні було оголошено повітряну тривогу

8 травня 2024, 07:00
Поділіться публікацією:

У ніч проти 8 травня атаковані противником об'єкти генерації та передачі електроенергії у шести областях: Полтавській, Кіровоградській, Запорізькій, Львівській, Івано-Франківській, Вінницькій областях. Як передає портал "Коментарі", про це повідомляє Міненерго в Telegram.

Росія вдарила по енергооб'єктах: Міненерго назвало шість областей, які атакував ворог

Ракетний удар. Фото: з відкритих джерел

У повідомленні йдеться, що всі наслідки уточнюються. Енергетики вже працюють над їхньою ліквідацією.

"Економне використання електроенергії — внесок кожного з нас у перемогу. Особливо важливим є відповідальне споживання в ранкові та вечірні години", – йдеться у повідомленні.

Зазначимо, у ніч проти середи Росія влаштувала по Україні ракетний удар. У всіх областях країни та в Києві було оголошено повітряну тривогу. Як і під час попередніх атак, росіяни використали напрям для удару у бік Сумської області. Далі ракети взяли курс на південно-західний. Також було зафіксовано крилаті ракети з півдня у Миколаївській області.

Незважаючи на те, що о 6.05 пролунав відбій повітряної загрози. Вже через півгодини в Україні знову було оголошено ракетну небезпеку через зліт ракетоносія "Кинджалів" — МіГ-31К.

Читайте також на порталі "Коментарі" — російський диктатор Володимир Путін визнав, що ударна кампанія Росії, що триває, проти українських енергетичних об'єктів частково спрямована на знищення української оборонної промисловості. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни.

Також видання "Коментарі" повідомляло – країна-агресор відновила атаки на енергетичну інфраструктуру України. Тому українцям потрібно готуватися до будь-яких сценаріїв навесні та влітку. Таку заяву в інтерв'ю телеканалу Рада зробив міністр енергетики Герман Галущенко.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини