Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія стягує сили під Бахмут: в ЗСУ розповіли про плани окупантів
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія стягує сили під Бахмут: в ЗСУ розповіли про плани окупантів

Ситуація під Бахмутом наразі контрольована, всі атаки ЗСУ відбивають

12 листопада 2023, 18:35
Поділіться публікацією:

Росіяни продовжують перекидати свою армію на Бахмутський напрямок та збираються й далі посилювати свої спроби наступу. Про це заявив  заступник командира 3-ї окремої штурмової бригади Максим Жорін.

Росія стягує сили під Бахмут: в ЗСУ розповіли про плани окупантів

Бої за Бахмут (фото з відкритих джерел)

"Активізація наступальних дій на Бахмутському напрямку не є для нас якоюсь новиною. Ми спостерігали, як вони накопичували сили, як перекидали нові підрозділи", — повідомив військовий.

Він розповів, що сьогодні там тривають досить важкі, активні бої, а російські окупанти намагаються знайти слабкі місця в обороні ЗСУ.

"Ситуація наразі контрольована, всі атаки українські сили відбивають. Але й радіти особливо немає чому — русаки продовжують перекидати свої підрозділи, й будуть далі посилювати свої спроби наступу", — зазначив він.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, чи закінчиться війна в Україні у 2024 роціМайор запасу ЗСУ Олексій Гетьман заявив, що люди по різному бачать перемогу України війні проти Росії, тому існує потреба визначити це поняття. Саме тоді можна буде дати прогноз на війну. 

Ветеран російсько-української війни Олексій Гетьман зазначив, що шанси закінчити війну у 2024 році існують, проте з цієї ситуації виходить інше питання. За словами майора запасу ЗСУ існує кілька варіантів того, що для України буде означати перемога у війні над Росією.

Також "Коментарі" повідомляли про військовий та зовнішньополітичний фронт. Російські окупаційні війська посилили тиск на позиції Сил оборони України вже не лише в районі Авдіївки та Куп'янська, а й на Бахмутському напрямку. Посилився й інформаційний тиск на Україну, зокрема через західні медіа.
 
Експерт Аналітичної групи "Левіафан" Микола Мельник наголосив, що практично по всій лінії зіткнення йдуть зустрічні бої. Українські військові намагаються скувати сили противника, не даючи тим збільшити кількість військ на Авдіївському напрямку, не давши оточити цей укріпрайон.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини