Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія проводить масований ракетний обстріл України: що відомо зараз
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія проводить масований ракетний обстріл України: що відомо зараз

Мер Івано-Франківська закликає не нехтувати сигналами повітряної тривоги

16 липня 2022, 17:32 comments2646
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Росія масово атакувала ракетами Україну. Про це повідомив міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.

Росія проводить масований ракетний обстріл України: що відомо зараз

Ракетний удар. Ілюстрація з відкритих джерел

"З'явилася інформація про масовані ракетні обстріли по всій Україні! І так ще раз прошу реагувати на тривогу. Бережіть себе та своїх близьких!", — пише мер Івано-Франківська.

Увечері, 16 липня президент України Володимир Зеленський спростував повідомлення про "масований ракетний обстріл", заявивши, що дана інформація є фейком.

Наразі сигнали повітряної тривоги лунають у всіх областях України, крім Херсонської.

Зазначимо, що у Мережі з'явилася інформація про вибухи на Черкащині. Наразі офіційної інформації немає. Також відомо, що в небі над Дніпром було збито ворожу ракету.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що екс-глава Служби зовнішньої розвідки України Москва висунула Києву ультиматум. Путін не має наміру завершувати "спецоперацію" і продовжить ракетні удари по Україні. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що план Мінборони – закінчити війну до кінця року : наскільки це реально – експерти відповіли. Тепер тривалість війни в Україні залежить не так від планів Кремля, як від готовності Заходу реально допомагати Україні у боротьбі з окупантами.

Сайт "Коментарі" інформував про те, що високооплачуваний менеджмент не врятував: у "Нафтогазі" допустили технічний дефолт. "Нафтогаз України" просить власників євробондів перенести на два роки виплати купонів та погашення $350 млн боргу з відсотками.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що   Путін має тимчасову рису щодо війни в Україні, – військовий експерт. Путін обрав нову стратегію та намагається затягнути цю війну, сподіваючись, що Захід втомиться та зніме санкції.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини