Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія повторно б'є по Київщині: чути вибухи також в інших містах
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія повторно б'є по Київщині: чути вибухи також в інших містах

У Києві та Черкасах чути вибухи

26 червня 2022, 11:55 comments1397
Поділіться публікацією:
Не встигла столиця України відійти від ранкових вибухів, як у Києві знову лунають вибухи, чути також гуркіт у Київській області. Загалом у Київській області вже було чути щонайменше 6-7 вибухів. Як передає портал "Коментарі", про це у телеграм повідомив нардеп Олексій Гончаренко.

Політик зазначив, що ППО України спрацьовує, не даючи росіянам досягти своєї мети. Але українцям не варто нехтувати сигналами про тривогу. Потрібно залишатися укритті.

Пізніше Олексій Гончаренко повідомив, що вибухи також було чути у Черкасах.

Читайте також на порталі "Коментарі" – у Києві зранку пролунали вибухи – над столицею чорний дим: стали відомі подробиці.
Також видання "Коментарі" повідомляло – рятувальники показали страшні кадри пошуку людей у Києві під завалами після удару РФ.

Росія повторно б'є по Київщині: чути вибухи також в інших містах

Вибух у Києві. Фото: з відкритих джерел



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

26 червня 2022, 11:13

Ісус сказав мешканцям Єрусалиму: "побачити військових біля стін - йдіть у гори". У Києві так само. Коли війська, з незрозумілих причин відійшли, мешканці обох міст повернулися до звичайного життя: корупція, брехня, розпалювання міжвладних конфліктів, зверхність до черні та закручування гайок, спалення книжок, ... - жодних ознак прагнення до змін. Подивимося подальший розвиток подій цього разу.


Новини