Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія посилює обстріли Харкова – до чого готуватися: в ОП дали відповідь
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія посилює обстріли Харкова – до чого готуватися: в ОП дали відповідь

Михайло Подоляк стверджує, що місто-герой Харків вистоє

21 червня 2022, 18:11
Поділіться публікацією:

Російські окупаційні війська суттєво посилили обстріл Харкова. Звідси з'явилися чутки, що ворог може здійснити повторну спробу. В Офісі президента заспокоюють співвітчизників, запевняючи, що на сьогоднішній день у противника немає ні сил, ні ресурсів, щоб окупувати Харків, але є непереборне бажання завдати максимальної шкоди місту. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на радника голови Офісу президента Михайла Подоляка.

Росія посилює обстріли Харкова – до чого готуватися: в ОП дали відповідь

Харків. Фото: з відкритих джерел

Радник голови ОП зазначив, що обстріли житлових кварталів Харкова з погляду військового мистецтва не мають жодного сенсу.

Михайло Подоляк вважає, що Росія явно не має сил, щоб взяти Харків. Але у Москви і немає такої мети. Їхня мета – завдати максимальної шкоди місту та помститися його мешканцям. Показати Харкову справжні принади "російського світу" та "дружби народів" — "Гради", "Урагани", "Смерчі".

Подоляк зазначив, що Росія веде цю війну через "ірраціональну помсту" — за те, що українці зруйнували наміри Москви у 2014 році та лютому 2022 року.

"Стріляємо лише тому, що можемо"? "Вбиваємо лише тому, що подобається"? Так, звичайно, для сучасної РФ навіть це – аргументи”, – написав радник керівника ОП.

За словами Подоляка, харків'яни проживуть на кілька порядків довше, ніж проіснує Російська імперія. Історія надто любить правду та сильних людей.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у британській розвідці розповіли, як українська берегова оборона повністю зруйнувала початковий план Кремля щодо висадки десанту на узбережжі Одеси.

Також видання "Коментарі" повідомляло — у Зеленського звернулися до мешканців тимчасово окупованого Херсона – просять якнайшвидше залишати регіон, навіть їдучи до Криму.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/M_Podolyak/82
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини